Fest och Allergier!

Förra veckan invigde vi vårat nya namn, Tyresö judoklubb, officiellt med fika, vattenflaska och tröja till alla. Dock hade vi två problem, storlek på tröjor och allergi/överkänslighet, tröja ska alla medlemmar få, om du inte var på plats eller att vi inte hade rätt storlek så ska det rättas till denna vecka, kolla med din tränare. Glöm inte att vi bara har vatten i flaskan och att märka den med namn!

Allergi och överkänslighet är en återkommande utmaning varje gång vi ska fika eller äta något i klubben, och då vi följer regelverk enligt GDPR så har vi idag inga uppgifter om vem som är allergisk mot vad, men om det är OK för dig som medlem eller målsman att vi sparar dessa uppgifter så gör det våran planering så mycket enklare och framför allt så kan vi på ett bättre sätt inkludera alla i klubbgemenskapen. Jag föreslår att de som har åsikter om detta hör av sig på mail till ordforande@tyresojudo.se så kan vi fortsätta denna diskussion

facebook
instagram