Träning vårterminen 2021, uppdatering 8/2!

Hej!

Uppdatering 2021-02-08:

Träningen har kommit igång och vi kör nu tre pass på måndag och onsdag samt två pass på tisdag och torsdag. Det fungerar bra för de flesta, det finns hela tiden detaljer som vi tillsammans med er kan göra bättre, meddela oss om ni ser något som vi behöver åtgärda. Var noga med att svara på kallelsen så att vi vet hur stora grupperna blir, vi vill att de ska vara maximalt fyllda så att alla får möjlighet att träna.

Hasse och tränarna

 

Uppdatering 2021-01-24:

Som vi tidigare nämnt så kommer träningarna se annorlunda ut under denna termin (Förhoppningsvis bara delar av terminen).

Systemet kommer se ut som följande:

Vi har delat in alla elever i grupper om ca 10 personer, dessa kommer att få en kallelse till samma träningspass.

Svarar man ”JA” på kallelsen så kan man komma på träningen, då vi har ett maxantal vi får ha i lokalen så är det först till kvarn.

Gruppindelningen är främst gjord på tidigare träningsgrupp och bälte, vi har försökt att inte splittra kompisar/syskon etc. Dessa grupper kan ändras, så det är viktigt att ni kollar på kallelsen vilken tid det är som gäller. Jag kommer inte göra ändringar efter att kallelsen har skickat ut, så har ni fått en kallelse så är det detta som gäller.

Om ni har särskilda önskemål gällandes gruppindelningen så hör av er så ska jag försöka lösa det efter bästa förmåga. (Dock inte denna veckas träningar, systemet är nytt och jag behöver se så det fungerar)

Vi kommer att skicka ut kallelsen för veckans träningar på söndagar 19:00.

Om ni inte får en kallelse så se till att kontakta oss, för alla ska få en kallelse.

Ses på träningarna!

Mvh

Martin NW

Tyresö Judo

 

Uppdatering 2021-01-22.

Som ni alla vet så ändras reglerna för träning hela tiden, nu har kommunen kommit med de senaste reglerna som säger att vi får vara max 10 personer i judohallen. Vi måste anpassa oss efter detta.

Vi startar terminen på måndag den 25/1.

Mer detaljer kring detta kommer vi att skicka ut under helgen.

Vi tycker alla att detta är tråkigt men vi måste tillsammans anstränga oss för att minska spridningen av Covid-19.

Om ni har frågor på detta så försöker vi svara så snabbt det går, men håll gärna ett öga på hemsidan för senaste nytt.

Hasse och Martin
Tyresö judoklubb

facebook
instagram