Vårteminen 2022.

Hej!

Nu närmar vi oss slutet på den första terminen efter Covid.

Sista träningen för terminen är den 16/6 och första träningen i höst är den 22/8.

Graderingar pågår för fullt, det är många som ska gradera sig denna termin, men alla som har tiden inne kommer att hinna med detta. Om man skulle missa sin gradering så kommer vi att genomföra den på första bästa träning. Graderingar denna termin:

10 st till vit/gult bälte
2 st till gult bälte
16 st till gult/orange bälte
11 st till orange bälte
1 st till orange/grönt bälte
1 st till grönt bälte

Det har skett en förändring i styrelsen, jag (Hasse) har lämnat över ordförandeklubban till Bart, jag var ordförande i klubben (Bollmora judoklubb som vi hette då) första gången 1982 så det är hög tid att släppa den rollen men jag är kvar som vice ordförande och kommer att vara ett stöd för Bart. Övriga i styrelsen är Pontus (sekreterare), Åsa (kassör) och Martin (ledamot).

Bart presenterar sig:
Jag har varit med i styrelsen sedan 2019 som vice ordförande och har nu tagit över ordförandeklubban. Jag tränar aktiv judo i vuxengruppen och har två barn som tränar i nybörjar- respektive barngruppen. I rollen som ordförande vill jag fortsätta med att behålla den öppna kultur vi har i klubben och samtidigt erbjuda mer aktivt möjligheter som finns inom judo. Att ge alla möjlighet, om intressen finns, att utveckla sig mot tävlingsjudo, att bli tränare eller domare och på så sätt säkerställa framtiden för klubben.

Vi har under terminen varit med på två tävlingar, Södra judo open och Solna kampen, där vi fick se vad våra elever kan när de möter andra klubbar, många bra matcher fick vi se och medaljer tilldelades flera av de tävlande. Ett läger hann vi med som var mycket uppskattat och teknik som tränades där har praktiserats på mattan.

Fest kommer vi att ha den 20:e augusti så håll koll på det datumet!

Tyresöfestivalen kommer att hållas i Tyresö centrumområdet den 3:e september och vi kommer att vara med och vissa oss som klubb. Vi kommer att behöva hjälp.
Alla kan hjälpa till som tränare eller visa upp judo, då vi kommer att ta dit mattor och dräkter så att de som vill kan prova på kan göra det.

Varma sommarhälsningar
Styrelsen och Tränarna i Tyresö judoklubb

 

facebook
instagram