2017

2017:

Vi hade ett föräldramöte, Hasse och Johan berättade bl a om Policys, Utmärkt förening och Föräldragruppen. Tyresös Kultur och Idrottsgala, här fick klubben ta emot utmärkelsen Utmärkt Förening och Linn Näslund blev nominerad till ”årets unga ledare”. Årets populäraste aktivitet för hela familjen är Vårfesten som drog mycket folk, vi hade uppvisningar från sektionerna, tipspromenad och korvgrillning.

Hallen renoverades juni till augusti. När höstterminen startade valde vi att lägga in våran andra matta i lokalen och skrota den gamla som hade delar kvar från 80-talet. Vi deltog i Tyresöfestivalen i september. arrangerades av Kommunen den andra september i området mellan centrum och Nyboda skola, vi hade samma plats som tidigare år, och det är alltid en utmaning att planera aktiviteten samt transportera dit allt material som behövs, men då vi har erfarna och duktiga medlemmar så genomfördes detta på ett utmärkt sätt.

Styrelsen har genomfört 8 protokollförda möten under året

Judo:

Träningar leddes av Linn Näslund, William Kraft, Svante Brooke, Åsa Emmer Granqvist, Martin Nordin Westerlund, Marko Ahola och Lennart Westerberg.

Tävlingar
Klubben har åkt på Södra Judo Open, Solnakampen och en ny tävling, Södertäljeträffen. Klubben har även åkt på tävlingar utanför Stockholm, då i Borås, Lindesberg, Staffanstorp och Trollhättan. Klubbtävling har anordnats 1 gång per termin.

Graderingar
Graderingar till kyu-grader har skett i samtliga grupper.

Domare
William Kraft har dömt på flera tävlingar i Stockholmsområdet. Marko Ahola har dömt ett flertal internationella tävlingar.

Ju-jutsu:
Damian Budyta och Sebastian Esk deltar i Linköpings Ju-jutsu klubbs Dan-träningsläger. Påskläger i Linköping, deltagare är Kajsa Segle och Alexandra Wahlinder som tar guldmedalj i Påsklägrets stiltävling. Damian tar 1:a Dan och Sebastian tar 2:a Dan och barn dettar i ett läger i Strängnäs och Noel Selling med flera tar guld i Barnlägrets stiltävling.
Gradering för vuxengruppen i Högdales lokaler. Damian tar B-licens och Sebastian A-licens och blir därmed den förste i sektionen som får gradera elever upp till brunt bälte.

facebook