Tjejträning HT2023.

Fyra av våra tjejer var med på träningen; Milly, Jenna, Lova och Emmah, på bilden ser vi också tränarna Pernilla och Elsa. Träningen var mycket lyckad och vi hoppas på att vi kan delta i flera liknande aktiviteter.

Inbjudan till lägret:

Vi är många tjejer och kvinnor som tränar judo i Stockolmsområdet. Nu vill vi samla er för en gemensam träning hos oss på SPIF. Kom och träna med nya och gamla judokompisar och låt dig inspireras av kul judo! Våra meriterade tränare kommer visa användbara tekniker och trix men fokus på denna träning är att ni ska få chansen att träffa varandra och ha roligt. Huvudtränare är Pernilla Ribeiro Novais, 6:e dan och olympier med många internationella meriter, bland annat 2:a på EM. Vi kommer dock ha flera erfarna tränare på mattan.

När? 4:e december klockan 15.00-17.30.

Hur? Vi tränar tillsammans 15.00-16.30 och sedan fikar vi och hänger i dojon.

För vilka? Alla tjejer och kvinnor som är äldre än 11 år.

Var? Spif judo dojo, Tellusborgsvägen 22, (Innebandycenter).

Ingen kostnad!  Anmäl er här, sista svarsdatum 01:e december

https://forms.office.com/r/10spB5B0DA

Välkommen!
Pernilla, Elsa och Sarah

facebook