Uppsala Judo Cup 10/12 resultat

Isabelle och Matteo tog varsin guldmedalj och Frank tog en silvermedalj, Sante, Jakob och Robert tog varsin bronsmedalj!

Bra jobbat!

Hasse…

 

 

Vi åker till en tävling på samma nivå som Solna kampen eller Södra judo open.

Det här är en bra tävling för de som inte har tävlat mer än några få gånger utanför klubben. Tävlingen kommer att vara i Fyrishovshallen, Uppsala.

Om du vill vara med så kontaktar du Martin.

 

Information från Uppsala judoklubb:

VÄLKOMMEN TILL EN BREDDTÄVLING FÖR BARN U9-U15!

Uppsala Judo Cup är en breddtävling för barn i kategorierna U9 till U15 med högst halvgrönt bälte.  Vi kommer försöka, så långt det är möjligt att anpassa grupperna utifrån barnens tävlingsvana. Detta gör vi för att få jämnare matcher och en lagom utmaning för samtliga deltagare.

Följande gäller:

– Inga fasta viktklasser.- Så långt det går försöker vi skapa grupper med pojkar för sig och flickor för sig.- Vid skapande av grupper så matchar vi vikt, bältesgrad och tävlingsvana så långt det är möjligt.- Alla deltagare får medalj.

Tävlingen sker så långt det är möjligt i pooler om 3-5 deltagare, vilket innebär 2-4 matcher per person. SJFs särskilda tävlingsbestämmelser för barn gäller för U9 och U11 med 2 min matcher med 1 minut golden score. I U13 och u15 är det 3 min matcher.

facebook